Frakt och Returer

Frakt

Alla beställningar skickas, från vårt lager i Sverige, samma dag om de beställs före kl. 12.00 CET. T.ex. en beställning som görs en fredag eftermiddag till söndag kväll kommer att skickas följande måndag. Den förväntade leveranstiden baseras på normal service. Detta tar inte hänsyn till störningar i normal service från enskilda operatörer. Alla försändelser skickas med Varubrev 1:a klass hos PostNord. Leveranstiden inom Sverige är normalt mellan 1-3 arbetsdagar. Om du beställer från utlandet varierar leveranstiden och kommer med största sannolikhet att ta någonstans mellan 2-7 arbetsdagar att leverera.

Tulldeklaration

Om du bor utanför EU kan du bli ombedd att betala tullavgifter. Dessa skiljer sig från land till land och det är bäst om du undersöker detta innan du köper. Eventuella avgifter som tas ut av din tull är köparens egna ansvar.

Försenade eller förlorade beställningar

Om du upplever några problem eller förseningar med din beställning, vänligen kontakta oss på info@pncablends.com så kan vi hjälpa dig. Om din beställning returneras till oss på grund av en ofullständig adress kan vi återbetala dig för kostnaden för produkterna men inte fraktkostnaderna.

Returer

PNCA Blends erbjuder 30 dagars returrätt. Det innebär att du har 30 dagar på dig att begära retur efter att du mottagit varan. Produkten måste vara oöppnad för att vi ska kunna acceptera din retur. För att utfärda en retur kan du kontakta oss via info@pncablends.com och ange anledningen till varför du vill returnera varorna.

Om returen accepteras skickar vi instruktioner om hur och vart du ska skicka paketet. Vi kan inte acceptera returer som inte har begärts att returneras till oss. Vänligen begär din retur först.

Skador & problem

Vänligen kontrollera din beställning när du har mottagit den. Om den är defekt, skadad eller om du har fått fel vara bör du kontakta oss omedelbart. Vi kommer då att hjälpa dig med ditt problem på bästa sätt. 

Byta vara

Om du vill byta vara kontaktar du oss via info@pncablends.com så hjälper vi dig med processen.

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat returen. När returen har godkänts återbetalar vi dina pengar till din ursprungliga betalningsmetod. Det tar cirka 3-7 dagar beroende på använd betalningsmetod och bank.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.