Handla hos oss

Hur fungerar frakten och vilka olika alternativ finns?

Vi skickar med Postnord och erbjuder flera olika fraktalternativ. Vi skickar internationellt och du kan välja om du vill kunna spåra din beställning eller bara lita på processen. Väljer du “Varubrev inom Sverige” skickar vi med Varubrev 1:a klass vilket normalt innebär 1 dags leveranstid.

Vi kommer att behandla din beställning inom 1-2 dagar och du kommer att vara redo att prova dem inom kort. Den exakta leveranstiden beror på var du befinner dig i världen och ditt val av frakt.

Är produkterna veganska?

Ja, alla våra produkter är veganska, ekologiska och helt fria från tillsatser. Som du kanske har sett har vi till och med en blandning speciellt framtagen för veganer och vegeterianer; Vegan High Supply

Tillkommer tullkostnader?

Internationella beställningar kan vara föremål för tullavgifter.  PNCA ansvarar inte för att betala dessa avgifter utan det är kundens ansvar. Vi kan inte förutsäga hur mycket de kan vara – det är upp till ditt lokala tullkontor.

Betalningsvillkor

Vilka betalmetoder accepteras?

Hos PNCA kan du handla med Klarna Checkout vilket innebär att du har flera alternativ när det kommer till betalningar. Oavsett om du föredrar direktbetalning, kort eller faktura kommer du att tas om hand av våra vänner på Klarna.

Är det säkert att handla online?

Jepp, det är det.

Beställningar & Returer

Hur lägger jag en order?

Följ bara den enkla processen och låt oss veta om du har några problem. Du får självklart ett bekräftelsemail när beställningen är genomförd och kan alltid avbryta din beställning om du ångrar dig.

Hur kan jag avbryta eller ändra min beställning?

Skicka ett e-postmeddelande till oss om du har några frågor eller följ de enkla stegen i ditt bekräftelse-mail. 

Behöver jag ett konto för att kunna lägga en order?

Nej, det behövs inte.

Hur spårar jag min order?

Beroende på ditt val av försändelse kommer du att kunna spåra din beställning. Kontrollera orderbekräftelsen för mer information eller skicka ett mejl till oss.

Kan jag returnera en produkt?

Skicka ett mail till info@pncablends.com så hjälper vi dig med processen.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.